Total: NOK 0,00
Herav mva.: NOK 0,00
-

×
Antall:
+
NOK
Kategorier
Bestselgere
Tips en venn
Trendykidz on Facebook

Om oss

 
TrendyKidz er er en norsk nettbutikk som selger barneklær og tilbehør som ikke finnes mange andre steder. Vi pakker og sender alle varer fra Norge så det er derfor ikke noe moms eller toll hvis du handler hos oss.


Alle våre varer er spesialimportert til Norge av våre erfarne innkjøpere. Dette gjør at du får enkel tilgang på klær og utstyr du vanligvis kun finner hvis du tar deg en tur til f.eks USA.


Vi har gode kontakter spredt over hele kloden, og gjør kuppkjøp på restpartier hos de store kjedene i USA. Vi får da tilgang på både billige og sjeldne varer. Dette gjør at vårt sortiment endrer seg ofte, og det er ofte begrensede antall vi får inn på de forskjellige varene.
                - Det lønner seg derfor å være kjapt ute hvis du ser et produkt du liker!Vårt hovedområde er klær og utstyr til både gutter og jenter i alderen 0-5 år. Vi har også en del varer til barn i alderen 6-10 år.


Vi i TrendyKidz er sikre på at vi har de laveste prisene på våre produkter, men hvis du mot formodning skulle finne et av våre produkter billigere et annet sted håper vi du informerer oss om det så fort som mulig.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer så send gjerne en mail til post@trendykidz.no, eller bruk vårt kontaktskjema via menyen "Kontakt Oss".

 

Trendykidz Trondheimsvegen 8 2040 KLØFTA Tlf. 97675863 - Foretaksregisteret 991554661
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2019